O supa crema de legume, perfecta pentru a va incalzi sufletul in zilele acestea reci. Ce va puteti dori mai mult decat o supa crema calda care sa va asigure aportul de vitamine si energie pentru intreaga zi?
Timp pregatire ingrediente: 10 min
Timp fierbere: 15 min
Complexitate: scazuta
Portii: 4 - 6
Ustensile necesare: oala sub presiune, blender
Ingrediente pentru Supa crema de legume:
- 6 morcovi
- 2 cartofi medii
- 1 ceapa
- 1 telina medie
- 1 radacina de pastarnac
- 1 rosie
- 1 dovlecel mic
- 1 ardei gras
- sare si piper dupa gust
Supa crema de legume - preparare:
- Spalati bine legumele, curatati-le si taiati-le bucati.
- Puneti toate legumele la fiert in oala sub presiune pentru 15 min. Nu uitati ca cele 15 minute incep din momentul in care apa incepe sa fiarba.
- Dupa ce legumele se fierb transferati-le, cu putina zeama, intr-o alta oala si incepeti sa le blend-uiti.
- Adaugati din apa in care care au fiert legumele pana cand supa ajunge la consistenta pe care o doriti.
- Adaugati sare si pieper dupa gust.
Observatii, sfaturi:
- Bineinteles ca nu este obligatoriu sa folositi fix aceste legume sau aceste cantitati. Ce imi place mie foarte mult la supa crema de legume este ca poate varia foarte mult dupa gusturile fiecaruia sau dupa sezon.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu