marți, 21 octombrie 2014

Batoane de in

Batoane de in - o reteta super simpla si rapida, cu doar trei ingrediente. Toata lumea stie de proprietatile benefice ale inului si de ce sa nu profitam de ele cu aceasta reteta?


batoane in


Timp pregatire ingrediente: 5 min
Timp coacere: 20 min
Complexitate: scazuta
Portii: 6 - 8
Ustensile necesare: rasnita de cafea, razatoare, hartie de copt

Ingrediente pentru Batoane de in:
  • 300 g seminte de in
  • 3 oua
  • 150 g cascaval

Batoane de in - preparare:
  1. Rasniti fin semintele de in. Unele dintre seminte le puteti rasni mai putin, pentru o textura mai variata.
  2. Dati cascavalul pe razatoare.
  3. Amestecati cele trei ingrediente pana cand obtineti o pasta omogena.
  4. Tapetati o tava de cuptor cu hartie de copt, intindeti pasta uniform intr-un strat de grosime cam de jumatate de centimetru si taiati-o in forma de batoane. Este foarte important sa o taiati inainte sa o puneti la cuptor.
  5. Puneti tava la cuptor pentru 20 de munte la treapta 3 (aproximativ 170°C).
  6. Scoateti tava de la cuptor si lasati batoanele sa se raceasca.

Observatii, sfaturi: 
  • Puteti consuma imediat batoanele sau le tine cateva zile la frigider.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu