Pastrav la cuptor cu menta - o reteta rapida si cu putine ingrediente, perfecta pentru o cina usoara. Servita langa un pahar de vin alb, aceasta reteta va va aduce cu siguranta laude pentru calitatile dumneavoastra de bucatar.
Timp pregatire ingrediente: 10 min
Timp coacere: 20 min
Complexitate: scazuta
Portii: 2
Ustensile necesare: tava de cuptor, folie de aluminiu
Ingrediente pentru Pastrav la cuptor cu menta:
- 2 pastravi eviscerati
- o lamaie
- cateva fire de menta proaspata
- alte ierburi aromatice dupa gust
- sare, piper
Pastrav la cuptor cu menta - preparare:
- Curatati bine pestii si inlaturati capul si coada.
- Asezati pastravii intr-o tava de cuptor.
- Taiati lamaia feli subtiri, puneti cate doua bucati de lamaie in fiecare peste.
- Asezati restul feliilor de lamaie, menta si celelalte ierburi aromatice pe langa peste.
- Condimentati cu sare si piper dupa gust.
- Adaugati in tava apa, cam doua pahare, acoperiti tava cu folie de aluminiu si dati-o la cuptor pentru 20 de minute.
Niciun comentariu:
Trimiteți un comentariu